CAUTI INSTALATOR SANITAR IN BUCURESTI-ILFOV?

Suntem o echipă de instalatori sanitari din București, care vă oferă o gamă largă de servicii garantate și de neegalat!

Dupa 12 ani de experienta, echipa noastra de instalatori sanitari a obtinut urmatoarele rezultate

CLIENTI MULTUMITI

SERVICII COMPLETE

%

RECENZII POZITIVE

De ce ai nevoie de un

instalator sanitar

Cand ai nevoie de un instalator sanitar cauti mereu excelenata. Dupa 12 ani de experienta in domeniul instalatiilor sanitare, timp in care am tratat fiecare proiect cu maxima seriozitate, am decis sa marim echipa de instalatori sanitari in Bucuresti si Ilfov, astfel s-a ajuns la Home Install, firma de instalatii sanitare ce ofera garantie si seriozitate.

Experienta adunata in timp si parteneriatul pe care il avem cu ROMSTAL ne califica sa rezolvam orice interventie aparauta la o lucrare de instalatie sanitara.

Echipa Home Install este formata din profesionisti in instalatii sanitare, iar experienta acestora variaza intre 15 si 40 de ani. Fiecare dintre colegii nostrii lucreaza dupa aceleasi reguli: clientul este pe primul loc si oferim tot ce e mai bun ca sa rezolvam orice problema cu instalatiile sanitare.

Ca sa fim siguri ca esti multumit de serviciile Home Install, nu oferim doar calitate de neegalat, ci si garantie pe produse si manopera. Deci, vei lucra cu cei mai buni instalatori sanitari si vei avea siguranta unei lucrari perfecte

Zona de interventie a echipei

×