CAUTI INSTALATOR SANITAR IN BUCURESTI-ILFOV?

Firmă partener ROMSTAL cu experiența a peste o sută de lucrări numai în ultimele șase luni. Reputație excelentă pe verificate și Garanție pentru lucrări.

Ai mai jos câteva numere relevante despre activitatea noastră dar și câteva cuvinte despre HOME INSTALL:

CLIENȚI MULȚUMIȚI

SERVICII COMPLETE

%

RECENZII POZITIVE

De ce ai nevoie de un

instalator HOME INStALL?

Cand ai nevoie de un instalator sanitar cauti mereu confortul și liniștea că ai ales o firmă serioasă, că vor face o treabă excelentă și, pe viitor, când vei avea nevoie din nou de ei vor fi alături de tine. Firma noastră are o reputație de invidiat cu peste 230 de recenzii publice, cu notă maximă, date de către clienții noștri. Ei revin mereu către noi când au probleme și tot ei ne recomandă vecinilor, prietenilor și rudelor. Pentru toate lucrările noastre oferim Garanție de 12 până la 24 de luni. Dată fiind calitatea muncii noastre, ni se pare perfect firesc.

Experienta individuală a instalatorilor noștri și modul de lucru serios au dus în timp la parteneriatul nostru cu ROMSTAL. Știm cât de selectivi sunt cei de la ROMSTAL și suntem mândri să fim partenerii lor. Dată fiind calitatea produselor lor, acest parteneriat a venit natural, cumva de la sine.

Echipa Home Install este formată din profesioniști în instalatii sanitare iar experiența acestora variază între 15 și 40 de ani. Mulți ani, multe lucrări, extraordinar de multe oportunități de perfecționare. Fiecare dintre colegii noștri lucrează după aceeași regulă: Clientul pe primul loc.  Acest lucru poate fi ușor observat în părerile și recomandările publice ale clienților noștri, în pozele adăugate de aceștia, dar și în atitudinea noastră.

În final, suntem instalatori cu experiență. Sfatul nostru este să suni cât mai curând și să te programezi. Viața aglomerată a capitalei, traficul, dar și provocările neprevăzute, fac ca intervenția noastră să fie mai rapidă cu cât programarea este făcută mai din timp. Apoi, toate problemele instalațiilor se agravează cu timpul și devine mai costisitor să le repari/modifici.

Sună acum!

Zona de interventie a echipei

×